Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.10.2006 11:14 - Конкурс "Аз реших да отстлабна!"
Автор: sulla Категория: Забавление   
Прочетен: 2825 Коментари: 7 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

От малък обичам да посещавам ресторанти и в изолирани случаи – други заведения за обществено хранене. Привлича ме човеколюбивата и жизнеутвърждаваща атмосфера в тях, обичта на келнерите (единствените същества, които са толкова по-щастливи, колкото повече им капризничиш), и не на последно място заради вкусовите и енергийните качества на веществата, упоменати в менюто. Някои хора ядат много но за сметка на това не пият. Именно от тях аз никога не съм бил. Обичам да смесвам мазните и калорични храни с големи количества концентрати според сезона, политическата обстановка в страната и моментното настроение, в което се намира моята чувствителна и ранима душа. Например когато юли е в разгара си, Волен Сидеров попържа Доган на майка, а моето суперего предвкусва концептуалното изчерпване на съвременната цивилизация в нейните фундаментално-естетически измерения и от това ми става досадно, си поръчвам свински врат на скара с голямо перно и таратор в чаша. Гарнитурата може да е пържени картофи с лютеница или задушена царевица според това дали името на човека, с когото съм на масата, започва с гласен или съгласен звук. Обаче когато иде Коледа и червеният електорат с люти клетви пали нафтовите печки, обичам да започна с леко подправено с черен пипер минестроне и водка, после патешко филе с боровинков сос и пюре, разбира се, младо каберне от северните подножия на Родопите – една бутилка с основното ястие и една с десерта, в който задължително са застъпени мазни сирена от рода на грюерите, ементалите, мирабо и може би малко камбоцола. Разбира се, с редуващи се резенчета мандарини и киви между тях...

Вероятно заради изреденото по-горе съм дебел като хипопотам. С глухо стържене бедрата ми се трият едно в друго и само за седмица смилат и най-здравия панталон. Коремът ми е толкова огромен, че пъпът ми вече е дълбок не по-малко от 20 сантиментра – ако легна по гръб и някой пусне камъче в него, ще трябва да почака, докато то стигне до дъното му със затихващо кънтене. Шия си ризи от калъфи за юргани, а във ваната си кисна само краката, защото няма място за друго. Но най-страшно е подозрението ми, че жените вече не се влюбват в мен с такава готовност, с каквато го правеха, когато бях един стегнат 140-килограмов юноша. Ето защо АЗ РЕШИХ! Ще отслабна, дори да се наложи да елиминирам десертите и да спра да пия бира като разредител на концентрати.



Тагове:   конкурс,   отстлабна,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - beer2sulla
09.10.2006 12:52
аве, ей.

само не бирата, драги Sulla. тя за нищо не Ви е виновна. концептуално погрешният Ви подход към нея като "разредител" е в основата на сички сполетели Ви злини, мислим.



цитирай
2. анонимен - Tова ме развесели и е най-забавното ...
09.10.2006 13:08
Tова ме развесели и е най-забавното концептуално мнение по въпроса!!!А защо не пробваш с пове4е секс?
цитирай
3. sulla - ...А защо не пробваш с пове4е секс?....
09.10.2006 13:16
...Защото е физическо натоварване като бягането за здраве. Знаеш ли защо лорд Джон намира за глупаво бягането за здраве - това модерно увлечение при младежта? Защото докато бяга за здраве, му се разплисква уискито в чашата.
цитирай
4. pazzo - И аз не вярвам в ползата от упражненията,
09.10.2006 13:49
карат те да се потиш обилно и да се изморяваш, какво му е хубавото на това?? Предпочитам да си лежа пред телевизора с биричка и пуканки. :)
цитирай
5. ady - От всичко
09.10.2006 16:10
изброено по-горе огладнях. Да ти еостанало нещо случайно и малко бира разбира се?
цитирай
6. sulla - Бира - винаги!
09.10.2006 16:11
Кучето на снимката ти е много хубаво.
цитирай
7. ady - Благодаря
10.10.2006 11:18
Лабрадор затова е такъв красавец.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: sulla
Категория: Забавление
Прочетен: 2788804
Постинги: 423
Коментари: 2625
Гласове: 7717