Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.10.2006 12:35 - Кажи, баба, "Иху!"
Автор: sulla Категория: Забавление   
Прочетен: 2321 Коментари: 2 Гласове:
0

Последна промяна: 19.10.2006 13:14

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

image


Аз не познавам жените, още по-малко тяхната тайнствена и изпълнена с шокиращи криволици душа. Но си мисля, че една жена, когато реши да стане рекламно лице на нещо, на някоя стока, да речем, то тя трябва да познава тази стока. Да я познава и да я харесва. Да я харесва и да я обича. Дали Ева Херцигова действително се пръска с B.U.? Съмнявам се. Затова Ева Херцигова не е подходящо рекламно лице за B.U.

Днес България има нужда от реклама зад граница повече от всякога. Тоест, има нужда от рекламно лице, защото една реклама без лице си е направо... хайде да не казвам какво. Но разни Еви Херцигови на нас не ни трябват. На нас ни трябва друго. И коя трансгранична хубавица днес не само познава, но харесва и обича България? Отговорът долита до нас с мириса на холандски канал – Елс де Гроен! (The answer, my friend, is blowin" in the wind – както е казал поетът). Тя дотолкова е обсебена от българофилия, че ако не направим нещо за нея, ще се поболее. Затова аз, като собственик на рекламна агенция, най-сериозно издигам кандидатурата на г-жа де Гроен за рекламно лице на България!

Започваме с клип. Елс е нестинарка. Потропва с напукани петички по жаравата и извършва кръгови движения с ръце, в които личи икона с лика на български министър-председател. Все едно кой, макар че на нея може и да не й е все едно. Сменящи се кадри на боси крака, НДК и Черно море. Драматизъм, но и привличане... Елс казва „Иху!” и после: „Добре дошли в България!”. При тези думи напред пристъпва Кондьо с погача и десетина суджука, нанизани на меден проводник. Ще завъртим клипа по MTV, Euro Sport (около изявите на Веско Топалов) и най-вече в Animal Planet, където разчитам на допълнителна отстъпка, поради органичността на материала.

От финалния кадър на Елс и Кондю ще произведем картичка, листовка и плакат. Плакатите ще разлепим върху кандидатите за президент, листовките ще разпръснем над Суходол, че да им се доще отново боклукът, а картичките ще ги продават по ресторантите хора със специфични възможности – хипнотизатори, телекинезисти и контактьори. Разбира се, голямо внимание ще обърнем и на сувенирната реклама. Лицето на Елс де Гроен с една българска роза от мен в ухото, ще отпечатаме върху календар-бележници, химикалки, запалки и ключодържатели. Като раздаваме тези „гифтове”, ярко ще илюстрираме посланието, че сме си взели бележка (календар-бележник) и тя е написана (химикалка) в умовете ни като пламък (запалка) и ни кара да се държим като ключове (ключодържател) един към друг и към обединена Европа – нещо такова...

Не, не се притеснявам, че Агенцията по туризма може да ми откаже да покани г-жа Елс де Гроен за рекламно лице на България. Не, че няма да ми откаже, а не се притеснявам, ако ми откаже, защото веднага ще намеря приложение на проекта в собствения си бизнес. В момента водя кампании на препарат против запек, средство за отпушване на канали, вълнолом за горещи вълни, македонско-български помощник в областта на правописа, белина, която премахва само зелените лекета и много други полезни и приятни продукти. Все ще се наместим някъде...



Тагове:   кажи,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. bamby13 - Хвала на такЪви предложения
19.10.2006 12:43
Рекламата е изпипана от всякъде. Посланието което носи е покъртително и затрогващо. Хубавинко си го измислил :-))))))
цитирай
2. ady - Дааа
19.10.2006 14:15
Бравос, на теб и екипа ти.:))))))))
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: sulla
Категория: Забавление
Прочетен: 2788834
Постинги: 423
Коментари: 2625
Гласове: 7717