Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.12.2006 13:16 - Achtung! Вълна от реклами на Отвъдното!
Автор: sulla Категория: Забавление   
Прочетен: 3718 Коментари: 7 Гласове:
0

Последна промяна: 09.01.2007 19:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

 

Не мога да не споделя благодарността си, че вече знам какво е РЕЙКИ. Вие знаете ли? Дръжки знаете! Основата на това изтънчено познание може да се вземе от няколкото новопоявили се блога на тази тема - seikim, karuna, reiki. Могъщ рекламоносител е блогът, щом ме накара да науча какво е РЕЙКИ. А то, както самите рекламодатели го описват, е следното:

 

Изкуството да лекуваш с полагане на ръце е познато още от дълбока древност. 
Хората го правят от зората на човечеството.

 

Как да не възпоменем тук онзи грузинец, който казал: „Ну, скажи, дорогой, а гемороиди лекуеш?”!

 

Когато дете се нарани, често майката полага ръце на нараненото място.

 

Какъв абориген съм аз! Досега съм тънел в мракобесната заблуда, че едно такова полагане на ръце върху рана води до инфекция. От днес обаче започва нова епоха. Решил съм да стана рейки-лечител и да помагам на хората. Мисля, че това не влиза в противоречие с детската ми мечта да стана зъболекар. Ще се концентрирам върху своята ПРАНА (престилката винаги трябва да е прана), ще полагам ръце върху някой кариес и ще го пломбирам със силата на мисълта. Тук трябва да призная, че вече ми се е случвало да вадя зъб с полагане на ръце, но това беше само дясната и я положих, свита в юмрук, тъй че не знам дали последвалото extractio dentis sine anaesthesia* е редно да се причисли към рейки-стоматологията.

Изобщо, полагането на ръце с лечебна цел разкрива необозрими хоризонти пред цивилизацията ни. Единствената пречка е неразбирането на хората. Познавам една жена с големи гърди. Направо болезнено големи. Кой знае как се мъчи горкичката! Реших да помогна, полагайки ръце върху болезнените гърди, но благодарност ли срещнах? Не, само ругатни и закани. Такива хора не заслужават да ги приемат в Европейския съюз. Опитвал съм да лекувам и големи задници. И малки задници. И средно големи задници. Нищо. Неблагодарност отвсякъде. Само Евгени Минчев даде да се разбере, че не би имал нищо против един курс на лечение с полагане на ръце, но той пък не беше болен. Кораво селянче е той, нищо че се прави на ощипана г-ца.

Едно е ясно. Каквото и да предприема в областта на рейки-лечението, нуждая се от реклама. Ето, хората са си направили десетина блога насам-натам, а аз спя! Нищо, ще завоювам непознати за конвенционалната реклама територии. Например дъските с некролозите пред църквите. Давате ли си сметка колко много се четат тези дъски! Дръжки си давате! На лист, коварно наподобяващ истински некролог (ще сложа даже и снимка на бабичка), ще напиша „За да не сте вие на снимката, елате да положа ръце върху вас и да си платите. После E-mail, GSM и кратка препоръка от Вера Пръчовска. Или пък менютата в ресторантите: Пещерска гроздова, Сливенска перла, Стралджанска мускатова, Рейки – лечение на цироза чрез докосване с ръце, Евксиноградска, Търговишка юбилейна, Бургас 63 Барел... Въобще не трябва да спира рекламирането, че иначе защо посещаваме блоговете, ако не да се информираме за някои предлагани услуги и да решим да похарчим някой лев в полза на този, който така дискретно насочва нашето внимание към тях... 

_____________________
* Вадене на зъб без упойка

 image

 

 


 



Тагове:   вълна,   Отвъдното,


Гласувай:
0



1. noir - ~ N ~
23.12.2006 16:53
Хахахаха .... 10 точки!
цитирай
2. detlene - ...
24.12.2006 05:25
Смешно е да коментираш и окачествяваш нещо, което не познаваш.
Да не казвам, че в известен смисъл дори е глупаво...
Но в инернет е пълно с биячи и ебачи дето вадят зъби и разширяват сфинктери.
Хумористичен си... Но не много...
цитирай
3. sulla - detlene:
24.12.2006 08:31
"...Смешно е да коментираш и окачествяваш нещо, което не познаваш..."

Познаваме ли се отнякъде?
цитирай
4. анонимен - Рейки няма нужда от реклама. Човек ...
26.01.2007 10:42
Рейки няма нужда от реклама.Човек трябва да е дорасъл за това.Когато сте готови Рейки сама ще ви намери.До тогава /а това едва ли ще е скоро/ ви препоръчвам да се въдържате от коментар.Защото има много хора които познават Рейки и в техните очи изглеждате глупаво.
цитирай
5. sulla - Анонимни човеко,
26.01.2007 11:18
Защо, щом няма нужда от реклама, се рекламира? Надявам се да сме наясно, че всяко приканяне да направиш нещо или да ти се достави нещо срещу заплащане, е реклама.

Приемам, че не съм дорасъл за "това" (което и да е то), и се радвам, че не е близък моментът, когато рейки сама ще ме намери.

Препоръчвате ми да се въздържам от коментар, но, за съжаление, тази препоръка няма да има никакъв ефект. Би могла да има, ако и вие се вслушате внякои мои препоръки, а именно:

- между "готови" и "Рейки" има запетая;

- между "хора" и "които" също има запетая;

- между "рейки" и "и" отново има запетая, макар че в учулището, което може би сте посещавали, са Ви учили, че пред съюза "и" не се пише такава;

- След точка има интервал. Има и след запетая, но Вие запетаи не използвате;

- Типографсаката култура отдава предпочитание на кривите скоби пред правите.

Накрая: това, че изглеждам глупаво в очите на хора без чувство за хумор и без усещане за собствена значимост в света, в който живеят, не ме засяга.
цитирай
6. анонимен - Приемам забележката. Само че за...
31.01.2007 14:06
Приемам забележката. Само че запетаята ми не работи. Инъче щях да я поставя на необходимите места. Изглежда обичаш да иронизираш. Все пак добре е да си подбираш обектите на присмех.
Аз също ще си позволя някои препоръки. Не давай Рейки с полагане на ръце щом не са ти го поискали и щом нямаш инициация в Рейки.
Вие да не би да имате някакви комплекси и затова се тревожите за собствената си значимост. Няма смисъл от това. Всеки е значим на мястото си защото всеки контактува с хора които го привличат.
цитирай
7. анонимен - Супер си
20.08.2007 23:29
Статията ти за Рейки е наистина забавна.Много се смях.А отговорите ти на коментарите са блестящи.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: sulla
Категория: Забавление
Прочетен: 2788749
Постинги: 423
Коментари: 2625
Гласове: 7717