Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.04.2007 17:28 - Консултирайте се с професионалисти, Яне Янев!
Автор: sulla Категория: Забавление   
Прочетен: 2770 Коментари: 3 Гласове:
0

Последна промяна: 16.04.2007 19:48


 

Не мисля, че медицинските сестри в Либия са най-подходящите хора, на чийто гръб трагично неизвестни личности и формации да си правят любителската политическа реклама. Както прави някой си Яне Янев. Обаче, Яне Янев, Вие грешите при конструирането на кампанията, целяща забелязването на Вашето незабележимо присъствие. И грешката Ви е в отсъствието на ясно дефинирани цели. Какво искате да постигнете? Може би искате да обидите Европарламента, като го принизите до инструмент за вадене на хора от затвора. В такъв случай можехте да предложите да влезем в преговори с Кадафи, да включим в нашите листи Абделбасет ал Меграхи (либиеца, дето лежи в Англия заради Локърби). Меграхи ще стане български евродепутат, англичаните ще го пуснат, а Кадафи ще пусне нашите. Така пестим 5 евродепутатски места, с чиято помощ можем срещу далавера да извадим други затворници (жалко, че Милошевич и Саддам не дочакаха!).

Но може би пък наистина искате, Яне Янев, да направите нещо за освобождаването на медиците. Тогава защо не използвахте общественото си влияние, за да организирате комитет, който да ги издигне като независими кандидати и да се гласува само за тях и за никого другиго, особено пък за някакви Ваши партийни листи? Защо искате да се класирате на техен гръб? Грозно е, Яне Янев...

Може би пък просто искате в листите Ви да има известни хора, та покрай тях да обърнат внимание и на Вас? Ето, и тук трябваше да се консултирате със специалисти. Много по-добре щяхте да стоите не между тези, вече доста напатили се хора, а между други медийни герои. Да речем от едната ви страна са Очите (Митьо), а от другата – Азис, с когото може и да се задомите за по-интересно – този PR вече е игран. Или пък – Вие, любезни ми Яне Янев, сте по средата. Пред Вас е Големия Маргин, а зад вас – Малкия Маргин. Или, още по-добре, Големия Маргин да Ви е отзад.

А може пък мотивите Ви да са просто садо-мазо. Може пък просто да искате да се гаврите с надеждите на хората, но този вариант аз тук няма да коментирам, защото аз тук гледам да се занимавам със смешни неща (като Вас, например), а в това да се гаври с надеждите на хората някой (като Вас, например), аз не виждам нищо смешно.

Та, драги ми Яне Янев, следващия път, когато решите да се гмурнете в дебрите на политическата реклама, заделете някой лев да платите на професионалисти. Те ще ви кажат как да блеснете. Дори могат да Ви подскажат и доста евтини начини да привлечете внимание към себе си – например да се съблечете гол пред ЦУМ. Няма да чакате дълго някой да Ви засвидетелства уважение.

 

Но, в крайна сметка, ето и проектът, който предлагам аз. Така и така се заговори за подготовка на нов български космвонавт. Дайте да направим цял космически кораб и космонавти в него да са медицинските сестри. Кой ще спре полета на космонавтите? Кадафи ли? Да, бе! Така ще постигнем няколко важни цели. Първо, ще се откажем от услугите на Яне Янев и неговата листа. Второ, сестрите ще изберат Земята пред космоса, сигурен съм, и ще откажат мисията. Нещо повече, спасявайки се от ужасната участ да бъдат изстреляни в орбита, те ще обикнат още повече Земята с всички нейни чудатости и несгоди. Когато сестрите се откажат да стават космонавти, ще спестим пари от космическата си програма и ще увеличим пенсиите. Като увеличимч пенсиите, ще намалим данъците. Като намалим данъците, ще засилим икономиката. Като засилим икономиката, ще анексираме Македония. Като анексираме Македония, Гърция сама ще се предаде, а Турция панически ще се оттегли в Анадола. Ще станем СУПЕР сила. Като станем СУПЕР сила, ще излезем от НАТО и ще погълнем НАТО в себе си, за да станем СВЕТОВНА сила и да се справим със САЩ. Като се справим със САЩ, ще обявим война на Либия и ще го питаме Кадафи тогава, неговата мама бедуинска! Ето това е моят прост, но гениален план, ама никой не ме пита. Като не ме питате, слушайте си Яне Янев! Ама, ха...

image



 

 



Тагове:   Янев,


Гласувай:
0



1. milionche - Сула, все пак
19.04.2007 13:03
колкото и да не ни се иска - фактът, че нашите хора продължават да страдат в затвора е повече от "жив"....Ако оставим политиката на страна, ако това изобщо в случая е възможно!, и погледнем от човешка гледна точка - не са ли отдавна обречени тия мъченици?!
цитирай
2. sulla - Разбира се!
19.04.2007 13:09
Аз се занимавам с Яне Янев и такива като него. Темата за медиците и тяхната съдба е сериозна, фокусирала е голям обществен интерес и, мисля, не е подходяща за предъвкване в блоговете. Поне не в такива като моя.

Иначе, днес ВАС потвърди решението на ЦИК и медиците няма да бъдат издигнати. Яне Янев щял да сезира "европейски структури" (изглежда и той не знае какви), а д-р Георгиев каза, че сестрите са изживели поредното разочарование. Това е резултатът от безотговорни спекулации с чуждата популярност, особено когато тази популярност е натрупана от страдание. Хайде, не ме карай повече да бъда сериозен! :-)
цитирай
3. vmitkov - А, бе, Сула,
19.04.2007 14:41
Виждаш ми се по-интелигентен от тоя Яне. Що изобщо си губиш времето с него и с други такива помияри?

Не забравяй, че и помиярът иска да живее и нещо трябва да яде, но понеже толкова са му силите, за това и се задоволява с помията, която му отпускат другите над него.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: sulla
Категория: Забавление
Прочетен: 2789434
Постинги: 423
Коментари: 2625
Гласове: 7717