Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.03.2009 21:47 - Да видим дали ще се намеси КЗП
Автор: sulla Категория: Забавление   
Прочетен: 3520 Коментари: 2 Гласове:
0



Ето че предишната публикация „Луканка без холестерол”, надраскана за 5-6 минути, предизвика доста сериозен, смислен и уместен коментар от страна на Иво Ников, а мен ме накара да си спомня един стар експеримент и да се попитам дали да не го повторя сега в чест на новия си блог. Преди време реших да видя дали Данон ще ми върне пари, ако изпълня условията от неговата реклама. Първоначално не искаше да връща, на аз, понеже си нямам друга работа, сезирах Комисията за защита на потребителите. С размах свалям шапка на служителите в тази институция и докато щраусовите й пера метат земята, изказвам възхищението си от тях и от начина, по който накараха Данон да сиплати скоропостижно

Ето и сега сезирах КЗП по въпроса за рекламата на „Меком”. Впрочем всеки много лесно може да го направи чрез формуляр на страницата на Агенцията. И така, аз подадох следната кратка, но изчерпателна жалба, за чието движение, разбира се, ще ви държа надлежно информирани:

 

image


Тагове:   дали,   намеси,


Гласувай:
0



1. lelya - Ще се намеси, те извършват проверки ...
15.03.2009 22:48
Ще се намеси, те извършват проверки и по сигнали подадени по мейла. В същност това съвсем не е ново, от години е. Ако се забави отговора, то ще е защото е възможно да ви препратят сигнала за проверка към друга организация по компетентност. Не работя там и съвсеме не ги рекламирам, просто знам, че е така. Сладурите с луканката много са се издънили, жалко за тях.
цитирай
2. utremer - А? Това да не би да значи,
16.03.2009 07:44
че няма месо в тая луканка. Ако не се лъжа, логото им беше точно една свинска главичка връз голямо М. Сещам се и за рекламата на кренвиршите Сачи, дето били от месо. Ама не открехваме тази тема, че.... Като гледам обаче тая бланка не трябва ли да е сигнал, а не жалба. Или КЗП на сигнали няма да обърне внимание :)))
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: sulla
Категория: Забавление
Прочетен: 2788730
Постинги: 423
Коментари: 2625
Гласове: 7717