Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.11.2010 21:00 - “Малинка” за Светослав Малинов
Автор: sulla Категория: Забавление   
Прочетен: 2763 Коментари: 2 Гласове:
2

Последна промяна: 10.11.2010 21:43


imageТази сутрин, както обикновено, слушах по радиото в колата програма Хоризонт на път към моя китен и свиден тенис клуб. Вървеше интервю със Светослав Малинов. Аз го харесвам. Смятам, че трябва да бъде уважаван дори само за превода на Едмънд Бърк и предговора към него. Но това, което чух, ме изуми. Сякаш слушах началникът на пресслужбата на Министерски съвет или на партията ГЕРБ, стига да не става дума за едно и също лице – дали е така не знам и, признавам си с известно неудобство, не ме интересува. Темата беше доста обща и засягаше политическата ситуация в България и особеностите на прехода. Вероятно интервюто беше по повод годишнината от онзи 10 ноември, но не съм сигурен, защото изпуснах началото. Светослав Малинов си позволи да разкритикува Бойко Борисов заради убеждението му, че историята започва от него...

Целият текст ТУК.




Гласувай:
2



1. анонимен - Светослав Малинов
10.11.2010 21:12
Този е голЕм актьор. Просто е мушморок....който отдавна е забравил откъде е тръгнал....още в изборната ситуация гледаше с пренебрежение дори към своите симпатизанти....на среща в прованса отказа да отговаря на въпрос, защото видимо беше отегчен, че не е заобиколен от тълпа.
Мушморок
цитирай
2. анонимен - Ама как да не са десни? Ако не бяха ...
10.11.2010 21:34
Ама как да не са десни? Ако не бяха десни, щяха да национализират мините на Ковачки - както направиха в Сърбия.. Що да не са десни в ГЕРБ, ами десни са, да не би да увеличиха корпоративният данък!? Те всички са десни.. Всички политици са десни.. И на фалиралите пенсионни фондове помогнаха, не ги национализираха.. Тодор Живков да не би да беше ляв? Направо буржоазия създаде Тошко..
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: sulla
Категория: Забавление
Прочетен: 2798275
Постинги: 423
Коментари: 2625
Гласове: 7717