Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.11.2010 14:12 - Ъплоуднати Постинги За Ауърдване
Автор: sulla Категория: Забавление   
Прочетен: 2424 Коментари: 2 Гласове:
5

Последна промяна: 13.11.2010 15:15

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

imageРеших окончателно и категорично догодина да се явя на конкурс за красота и да го спечеля. Целта ми се вижда съвсем достижима, при положение че тази година успях да спечеля наградата за блог на Българската WEB асоциация, наградата за блог на БГ Сайт и втора награда на публиката на БГ Сайт. Винаги съм смятал, че по-добре изглеждам отколкото пиша (което не значи, че се мисля за много красив, просто съм критичен към текстовете си) и след като мога да победя с писане, защо да не победя и с изглеждане. Ето, „Менхънт”, „Мистър България”, а защо не и „Сър България” ме очакват да ги покоря. Дано само регламентът да не изисква да се дефилира по бански, защото тогава пред всички ще лъсне белотата на моето увлечение по бирата.


С известно самохвалство трябва да призная, че досега в кариерата си съм имал доста успешни и дори, както биха се изразили някои господари на словото, звездни моменти. Но никога не съм бил толкова щастлив и толкова трогнат, колкото се почувствах снощи на церемонията по награждаването, когато ме спираха съвсем непознати хора и ми казваха, че четат откровените ми щуротии в блога и ги харесват. Сред тях имаше много мои връстници (между 40 и 50), но имаше и много млади момчета и момичета по на 20 и няколко години. Не бях предполагал, че моите често префърцунени и в много отношения тегави писания ще докоснат млади хора, които имат къде-къде по-важни и интересни занимания.


Никога не съм бил толкова щастлив и толкова трогнат, колкото останах от отношението на приятелите ми в Интернет. Винаги съм си мислел, че, дращейки в блога, градя образ на един кисел мърморко, който вечно е недоволен от нещо и вечно на нещо се присмива като някой дърт комплексар. Хората обаче ми отговориха със симпатия. Почти не ме ругаха и дори ме хвалеха. И аз се досещам защо е така. Защото, колкото и кисел и присмехулен да съм бил, никога не съм преставал да съм честен и искрен, а изглежда уважението към честността и искреността все още не е умряло.


Благодаря на всички приятели и няма да им кажа какво си мисля за тях, защото те си знаят. J


CHEERS!


 


r
r
r
r
r

Tweet



Източник: http://sulla.bg/2010/11/13/1854.html


Тагове:   Ъплоуднати,


Гласувай:
5



1. strannica - Честито!
13.11.2010 14:20
Пуснах и аз един глас по класациите:)

"...имаше и много млади момчета и момичета по на 20 и няколко години" - това според мен е наистина голямо признание! :)

Успех и на конкурсите по красота! :)

CHEERS!
цитирай
2. novitejivotni - Нищо повече не мога да кажа...
14.11.2010 05:37
"Защото, колкото и кисел и присмехулен да съм бил, никога не съм преставал да съм честен и искрен, а изглежда уважението към честността и искреността все още не е умряло."

Не, не е ! Никак даже !
Бъди много здрав и много, много продуктивен !
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: sulla
Категория: Забавление
Прочетен: 2797073
Постинги: 423
Коментари: 2625
Гласове: 7717