Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.10.2011 16:30 - Още един диспут
Автор: sulla Категория: Забавление   
Прочетен: 2747 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

imageОт няколко дни си играя с мисълта да направя още един кандидаткметски диспут, като онзи, който организирах между Прошко Прошков и Владо Кисьов. Идеята е кандидатите за кмет да отговорят на въпроси на читателите на моя блог, които определено не са случайна публика.


И ето, както си играех с тази мисъл, като един Ломоносов ми се обади Асен Генов. Казвам Ломоносов, защото и Асен, като бащата на руската наука, стигнал почти едновременно и независимо от мен до същата идея – да срещне кандидатите на диспут. Попита ме искам ли да го направим заедно. Ние с Асен Генов имаме дълбоки идеологически различия. У него има прекалено много идеология, а у мен – прекалено малко. Освен това Асен Генов е от зелените, а всички знаят, че когато сините сливи са зелени, са червени. Той е от онези хора, които си гасят лампите, за да спасяват планетата и не дават циганите и педерастите да бъдат наричани „цигани” и „педерасти”, защото щели да се обидят.


Въпреки това Асен Генов е интелигентен и културен зелен лидер (точно както пролетарските лидери не са бедни) и влиятелен блогър със завидна медийна активност. Именно защото двамата сме твърде различни, реших да се съглася да организирам диспута заедно с него. Ако участниците не успеят да се скарат, ще се скараме ние, водещите, така че при всяко положение циркът е гарантиран :)


И така, диспутът е насрочен за тази неделя, 16.10.2011 от 18:00 до 20:00 часа. Ще се проведе в залата на БТА и ще се излъчва на живо в Интернет.


Дотогава ще се радвам тук да изпращате въпросите си към участниците, които засега са:



  1. Прошко Прошков;

  2. Георги Кадиев;

  3. Владо Каролев;

  4. Цветозар Томов (който не е кандидат за кмет, но ще представлява зелените);

  5. Николай Пехливанов.


Почти сигурно е, че от ГЕРБ няма да дойде никой, затова темата на диспута е


„Вие ли сте истинската опозиция на ГЕРБ и защо мислите така?”


Ако пък дойде някой от ГЕРБ, темата спокойно може да си остане същата, като представителя на управляващите ще трябва да сподели с нас кой от опонентите си признава за истинска и сериозна опозиция на управлението си.


Ще бъдат зададени не повече от 5-6 въпроса за два часа, така че участниците ще имат възможност да се скарат по всеки един от тях. Още повече, че така е заложено и по регламент. Какъв е регламентът ще чуете в неделя, а сега – питайте.




Tweet



Източник: http://sulla.bg/2011/10/11/2391.html


Тагове:   още,   диспут,   един,


Гласувай:
2



1. idealist - Сула,
16.10.2011 14:55
къде може да гледаме диспута в нета?
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: sulla
Категория: Забавление
Прочетен: 2788610
Постинги: 423
Коментари: 2625
Гласове: 7717