Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.07.2021 12:53 - Еволюционна програма на Душата и Духовни споразумения
Автор: luckyraya Категория: Бизнес   
Прочетен: 706 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Изпълнението на духовните споразумения пречиства вибрациите в телата ни и лекува деформациите в духовните ни структури. Предизвикателството пред нас е, че информацията свързана с духовните ни споразумения се пази в подсъзнанието, а любопитния ни ум се занимава да изследва живота отвън, докато на пътя ни се появи ситуация сякаш от нищото, която ни принуждава да отработим определено духовно споразумение без да разбираме напълно защо. Когато се научим да приемаме с любов и благодарност всяко събитие в живота ни, изведнъж всичко става някак по забавно и игриво, без излишен драматизъм.

Умът на тялото постоянно еволюира и често се опитва да се съпротивлява на вибрациите на душата. Духът е в ролята на арбитър, балансьор и наставник, съобразявайки се със свободната воля. Когато умът често пренебрегва стремежите на душата се получава нещо като буксуване, все едно колкото и да се стремим да постигнем нещо, то все  ни се изплъзва. И…, обратното когато умът и душата си сътрудничат всичко се получава лесно и бързо. С лекота преминаваме през предизвикателствата на живота и се чувстваме като победители.

Бягството от предизвикателствата ни лишава от възможността за еволюция на душата ни. Мързела,  зависимостите и пристрастията ни пречат да осъществим проекта на душата. Но!!!...,  И в това няма драма. Важно е да разберем, че душата ще опитва отново и отново, живот след живот докато реализира проектите си. Ще си създава все нови и нови духовни споразумения и ще се радва винаги, когато успява да ги реализира…. ♥♥♥

Датата на раждането ни е осем цифров космичен код съдържащ информация за акцента или „водещата тема“ на нашите духовни споразумения. Дешифрирането на тази информация се прави с помощта на астрологични и нумерологични анализи.

💥 Аз съм РаЙа АеЙша от AstroPsyMag.

💥 Мога да ви бъда полезна като: таро консултант, треньор по личностно развитие,  изработване на лични талисмани за привличане на благодат и анализи на информацията съдържаща се в рождената ви дата. Правя това чрез срещи на живо, онлайн или изготвям писмени анализи.

💥 Можете да резервирате своето лично време за консултация или да направите поръчка за писмен анализ като се обадите на:

📞 +359 877 78 78 94,

или изпратите съобщение на:  lucky888@abv.bg

Ка да поръчате лични анализи или консултация вижте тук 💻 :

https://www.astropsymag.eu

image




Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: luckyraya
Категория: Новини
Прочетен: 207363
Постинги: 336
Коментари: 15
Гласове: 148
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031