Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.10.2020 21:10 - Кои Бяха Звездните Хора, Споменати От Древни Култури По Целия Свят?
Автор: zahariada Категория: История   
Прочетен: 566 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 16.10.2020 21:13

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Кои Бяха Звездните Хора, Споменати От Древни Култури По Целия Свят?


imageHAF12 Октомври 2020 Г.

https://www.youtube.com/watch?v=iq8AGMgZqm0&feature=emb_logo
https://www.youtube.com/watch?v=kri3cbc_IxA&feature=emb_logo
https://humansarefree.com/2020/10/star-people-

Откъдето и да погледнете, древните легенди, митологии и писмени разкази споменават същества, слезли от небесата и влезли в контакт с древното човечество преди хиляди години.

Наричани „звездни хора“, тези същества се считат от много автори и теоретици на древните астронавти като извънземни от плът и кръв.

Един от най-невероятните разкази за звездни хора може да бъде намерен в историята и фолклора на индианците.

image

И докато историите за интелигентни същества, посещаващи Земята от далечно място в космоса, датират от времето, до което историята може да погледне назад, обхващайки безброй култури и различни континенти, масовите учени не обръщат малко на никакво внимание, когато се занимават с такива теми.

 

Историята преди историята споменава същества, а не от Земята. Наричани Звездни хора, предци, богове, различни имена описват едни и същи същества, слезли от небесата.

Разглеждайки фолклора, легендите и митовете на индианците, ние откриваме много информация за така наречените звездни същества, които не са нищо друго освен извънземни от плът и кръв, отбелязват древните теоретици на астронавтите.

А що се отнася до индианския фолклор и споменаването на звездни същества, Ричард Вагамезе, един от най-известните автори и разказвачи на истории в Канада от Първата нация Вабасемонг в Северозападен Онтарио, ни казва как:

„Моите хора разказват за звездни хора, дошли при нас преди много поколения. Хората-звезди донесоха духовни учения и истории и карти на космоса и ги предложиха свободно.

„Те бяха мили, любвеобилни и дадоха чудесен пример. Когато ни напуснаха, моите хора казват, че е имало самота като никоя друга. "

Ричард задава редица интересни въпроси, на които не можем да отговорим.

 

„Ако звездните хора наистина са дошли в Оджибуей, къде са отишли? Откъде са дошли? Кой им донесе учения? Каква научна магия са притежавали, която им е позволила да направят такова невероятно пътешествие - и възможно ли е за нас? “ ( източник )

image

Но точно както Уагамезе, и други хора, които познават историята на индианците и фолклора, имат очарователни неща да кажат, когато става дума за „звездни хора“.

Stephane Wuttunee, който е Plains Cree и френско-канадски автор и разказвач, написа много интересна статия за UFO Digest, в която обяснява своето разбиране за „феномените на ЕТ като местен човек и неговите глобални последици“ идва от „частично повдигнато в самата култура. "

Вутъни обяснява, че в своята култура „отделя много по-голямо внимание на търсенето на духовното разбиране на нещата, вместо да търси„ истината “, както правят хората от доминиращите култури.

„Това е част от причината, поради която в началото сме склонни да отстъпваме и да гледаме или да слушаме, вместо да се оголяваме с въпроси или да предприемаме твърдия, пряк подход.“ ( източник )

image

Чрез разбирането си Вутъни обяснява какво мисли за звездните хора:

„... далечни връзки и звездни хора, живеещи много пъти сред звездите, главно около лагерни огньове и по време на традиционни церемонии. Далеч от това, че трябва да се страхувам, „Звездни хора“ беше просто още един термин, около който израснах.

„Спомням си, че слушах със страхопочитание и очарование при мисълта, че имаме връзки, които живееха извън и извън нашия свят и понякога им говорех в тихите ми моменти през нощта. Исках да знам кои са те и как изглеждат, ако имат семейства като нас и т.н.

„Честно казано, единственият път, когато бях изложен на„ извънземни “сам по себе си, беше да отида в пристройката и да прочета седмичните световни новини или National Enquirer.

„Едва в по-късните ми тийнейджъри открих, че хората от доминиращите култури говорят за същите„ хора “, както и моите старейшини, въпреки че усещането за възприятие на всяка страна за тези хора изглеждаше коренно различно помежду си.

Но може би най-интересната част от всичко това е фактът, че както Wuttunee обяснява, старейшините никога не са успели да различат „извънземните“ и духовния свят.

„Всъщност понякога чувах как старейшините на аборигените смесват двете заедно и се отнасят към тях като към едно, което трябва да призная, че някак си ме въртеше, когато бях млад.

„Далечните ни връзки физически ли бяха като нас? Съществували ли са и сред нас по дух? Имах много въпроси без отговор, така че предполагам, че от доста млада възраст трябваше да се разнищя “, обяснява Вутъни .

Но в допълнение към Wuttunee и Wagamese, други също са говорили за звездните хора.

Шефът на Sioux Golden Light Eagle споменава звездните хора във видеоклиповете по-долу:

 

image  

 

 

image  

 

Източник: Ancient-code.com








Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39740675
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031