Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.12.2006 11:58 - Белана – хартия мека и засмяна
Автор: sulla Категория: Забавление   
Прочетен: 14439 Коментари: 11 Гласове:
0

Последна промяна: 11.12.2006 11:34

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Разтревожен съм не на шега, защото от известно време се чувствам необратимо обсебен от клозетната тема – Пръдльо, Смръдльо и детенцето, което на прощъпулника си избира тоалетната хартия като своя бъдеща професионална реализация, са само върхът на айсберга. Ето защо реших да положа усилия и да пиша за нещо чисто и красиво. За еделвайсите. За това колко съвършени са те в своята лъчева симетрия, на какви непристъпни места растат сред дива и божествена красота единствено под погледите на орлите, колко упорити в борбата за оцеляване са, но и колко мънички всъщност – толкова, че листенцата им, макар и мъхести, не стават да се обършеш с тях... Така мислех да надвия клозетната тема в творчеството си, но животът пожела друго. 

image

По телевизията се появи нов клип на „Белана”. Кенеф. Мъж току-що го е употребил и сега пърхащ от лекота, отива да си измие ръцете, както са го учили мама и учителката. Камерата го проследява и го виждаме как бърше лицето си. Остава загадка защо бърше лицето си и как то е участвало в удовлетворяването на голямата нужда, та да се налага да бъде измито. Можем само да фантазираме и то със смущаващи резултати. Камерата продължава своя неумолим като хода на историята ход и спира едва когато тоалетната чиния заема полагащото й се място в центъра на композицията. Тогава извън кадър, където е останал новооблекченият мъж, се разнася остър писък на болка и пешкирът, с който сме го видели да се бърше преди секунда, влетява в кадъра, грубо захвърлен. Защо се случва това? Обяснението не закъснява: „След употребата на тоалетна хартия „Белана”, дори и най-меките неща ни се струват твърди”. Ето, още веднъж се натрапва убеждението, че лицето на човекът е имало повод да опита тоалетната хартия, за да може да я сравни с пешкира. Обаче много повече въпроси възникват от едно друго обстоятелство, онагледено от клипа. В почти една четвърт от времетраенето му ние виждаме мъжа в гръб и в онова, което е под гърба му. Същото това нещо е обуто в боксерки, които здравата са натъпкани навътре в него. И ето, зрителите се питат: 

1. Нима долните гащи на човека са по-меки от „Белана”, та не ги захвърля с писък като пешкира? (говори се, че имало зрителки, които искрено съжаляват, че гащите не са захвърлени, но справедливост за всички няма). 

2. А да не би долните гащи да са ушити от някакъв вид „Белана” и затова да не дращят разнеженото потребителско дупе? 

3. Или пък човекът е бърсал с „Белана” само лицето си и само то се е разглезило и е станало придирчиво къмто други материи? В такъв случай сериозно трябва да преосмислим или представите си за предназначението на клозетите, или пък тези за човешката анатомия и за това къде точно се намират входните и изходни отверстия на храносмилателния тракт.

Но да спрем дотук! Едно от най-големите естествени находища на еделвайс в Троянския балкан - в резервата "Козя стена", ще бъде превърнато в туристическа дестинация по проект, финансиран с 202 000 евро по програма ФАР - "Развитие на българския екотуризъм". Това съобщи ръководителят на отдела за проекти в община Троян Таня Марковска. "По пътя на еделвайса" е названието на маршрута...... 

image


 



Тагове:   хартия,   Мека,   Белана,


Гласувай:
0



1. bamby13 - Super si Sulla!!!
04.12.2006 12:09
razsmq me ot syrce!!
цитирай
2. анонимен - Соцреклама
04.12.2006 13:01
Сещам се като бях в детската градина какви бяха рекламите.
1:1!
И тогава като видях няква глупост в магазина за почистване на загорели печки и тави, много се радвах, защото я бях гледал "по телевизора" :-D

Поздрави
цитирай
3. sulla - zlika: Сигурно си млад.
04.12.2006 13:09
От моето пък детство бяха още по-безумни, защото при социализма конкуренция и произтичаща от нея нужда от реклама нямаше. Обаче имаше огромно държавно предприятие "Булгарреклама". Даваха реклами и по телевизията - "Завод "ФитингИ" произвежда и предлага на пазара "ФИтинги". Или пък реклама на БДЖ - едва ли не "изберете нас". Явно и тогава са се гепели пари от скатаване на рекламните бюджети.
цитирай
4. sunflower - Почти не гледам телевизия вече ...
04.12.2006 13:11
... но преди няколко дни отморявах на дивана пред телевизора и ... хоп, точно тази реклама. Зачудих се да се пробвам ли аз да и направя литературен анализ с увод, изложение и заключение ... или да изчакам ти да го направиш. Радвам се, че го направи, защото не мога да се меря с теб в тази дейност ... а рекламата го ... заслужава!!! :))))))))
цитирай
5. ridiculous - И сега,
04.12.2006 14:27
представи си тоз изнежен потребителски задник по стъпките на еделвайса... И да знаеш, ще отиде, щото тия, разнежените потребители, са навсякъде...
цитирай
6. mikela - И на мен ми направи впечатление...
04.12.2006 17:45
тази реклама и слоганът „След употребата на тоалетна хартия „Белана”, дори и най-меките неща ни се струват твърди”- навява асоциации за недостатъчна потентност...сещате се... Та може би логиката е, да използваме тоалетната, преди забавленията в леглото?!!!
цитирай
7. andreytcho - аз мразя телевизията заради рекламите
05.12.2006 21:36
и вече 3 месеца не гледам, само спорт когато има. не че и там няма внедрени реклами но поне не бивам облъчван от такива Л А Й Н Е Н И работи :)
цитирай
8. 2o4iosobenoednoto - към mikela
05.12.2006 23:13
хората правят реклама на Кенибъл Корпс, не на нек`ва си кенефна хАртия.
ха-ха-ха ;)))))))))
п.с. като потребител мога само да спомена , че хАртията е слаба и ... не става за целта. ;)))))) Или някои части са ми по-така (т.е. изнежени - както се спомена по-горррре !?!?!?!?!???)
Но поздрави за sullla ;)))))))
цитирай
9. анонимен - Тоалетна хартия Белана Гигант
11.04.2010 17:32
Здравейте, най редовно си купувах от вашата тоалетна хартия Гигант и бях много доволна,говорим от порядъка на 2год.Купих си онзи ден/9 04 2010год./от същата тази хартия Гигант,но останах много разочарована.Нищо общо няма с хартията,която съм купувала преди това.

С уважение:Ангелина
цитирай
10. анонимен - lia
25.11.2010 18:56
xaxaxaxaxaxaxaxa boklyk
цитирай
11. анонимен - edelvais
25.11.2010 18:56
P:P:P:P:P
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: sulla
Категория: Забавление
Прочетен: 2788456
Постинги: 423
Коментари: 2625
Гласове: 7717