Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.02.2007 13:52 - Държавна политика чрез пощипване по дупето
Автор: sulla Категория: Забавление   
Прочетен: 2315 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 13.02.2007 17:31


image

Аз знам как ще се оправи тази държава. Ще се заема да я оправя лично дори. Това ще постигна, като предизвикам вълна от привидно неуправляеми и случайни събития, които обаче ще доведат в крайна сметка до ново устройство на обществото. Подобна вълна предизвиквам и когато скоча в морето от водно колело. Обхващам с ръце коленете си и се врязвам седалищно в „безкрайната шир”. „Ей тамо лодка с пътник незнаен” обикновено се обръща с кила нагоре, а скромно цунами облизва закачливо плажната ивица. Сега си давам сметка, че може би тази вълна, която предизвиквам, скачайки от водно колело, е причината, когато тръгна на море, след мен да се оформя върволица сърфисти от цялата страна. Не, не за тази вълна искам да говоря днес. Днес ще говоря за вълната от събития, която ще предизвикам, за да оправя най-сетне тази държава.

В черна нощна доба, когато силите на злото вилнеят, защото Господ гледа само с едното Си око (а Той го прави, защото с другото спи), нейде в потайния и загадъчен квартал „Люлин” ще нападна закъсняла девойчица и здравата ще я нащипя по дупенцето, докато то съвсем се зачерви и в това състояние ще я зарежа, за да се стопя като безименен силует в гъстия и лепкав мрак. Ах, колко тайни знае този мрак! Ах, колко тайни крие! Скоро ще се появят и други девойчици. Ще намерят нащипаната си посестрима и ще надигнат вой на възмущение. Абсолютно спонтанно ще започнат да се струпват пред Народното събрание и до сутринта ще го блокират съвсем. Високи и ниски, руси и черни, слабички и по-дебелшки, с големи цици, с малки цици, със средни цици, със средни, но по-скоро големи цици, с цици средни, но по-скоро малки, със заострени цици, със заоблени цици, с цици-сърдитки и с цици-боцки, въобще – всякакви девойчици ще дойдат да блокират парламента, защото една от тях е обругана от злодей незнаен. „Оставка!”, „Оставка!” ще викат девойчиците към смълчаната камарила, докато от нея не изпълзи мудната физиономия на Георги Пирински – този Бъстър Кийтън на политическото ни съвремие. „Какво искате?” – мазно ще проточи Пирински и след пет минути ще мигне. И ето този въпрос ще взриви площада, защото ще завари девойчиците неподготвени. Ще започне суетня, ще започнат препирни. Междувременно ще се разчуе, че пловдивски девойчици са задържани на „Църна маца”, но не се оплакват. Ще се разбере, че не се оплакват и задържаните на „Черния кос” девойчици от Благоевградско, макар и отдавна печката в „Черния кос” да не бумти и да не цвърчат мръвки върху легендарната му скара на дървени въглища. Ех, спомени...

На площад „Народно събрание” вече има оформени искания към властта, която и да е тя. Първо: на всички девойчици в страната да се раздадат гащички с кори отзад, тъй щото да е трудно до невъзможност среднощното нащипване на техните дупенца. Второ: девойчиците да не внасят данъци, да не ходят на работа и да им се плаща за това. Трето: да бъдат вечно на 20 години и никога да нямат мензис. Ето това е!

Междувременно на стълбите пред главния вход на парламента ще е излязъл Румен Петков с готов екшън-план. Екшън-планът включва преди всичко масово снемане на  пръстови отпечатъци от дупенцата на всички девойчици в страната с цел установяване кои дупенца и от кого са нащипани до този момент. За снемането на отпечатъци от дупенцата ще се ангажират всички налични полицаи. Дори може да се стигне до съставяне на списъци от доброволци.

Волен Сидеров ще се опита да яхне гребена на народното недоволство в лицето на особено възмутена и леко пълничка девойчица с руси букли и впити до пълна откровеност дънки. Девойчицата ще му отвърти звучен шамар, от което мегафонът ще се завърти няколко пъти на врата му, и ще го прати на протеста на пенсионерите – да яха там, щом толкова му се яха.

Румен Петков ще изскочи отново от парламента. Очите му ще блестят превъзбудено. С треперещ от вълнение глас ще съобщи, че току-що тайнственият и вероломен щипач на момински дупенца е заловен и е направил пълни самопризнания. Ще се окаже, че той е виновен не само за последния инцидент, но и за убийствата на сестрите Белнейски, Доктора и Емил Кюлев, за затварянето на блоковете на АЕЦ, за източването на банките и за последния ледников период, който още не си е отишъл, но злонамерено се представя за глобално затопляне с цел манипулиране на масите.

Волен Сидеров ще изпадне в истерия, защото ще провиди в бъдещето, където блокадите ще започнат да се вдигат, а девойчиците – да се разотиват. Да се разотиват, докато не остане нищо за яхане. И наистина: случаят с нащипаната от мен девойчица ще заглъхне, но вдъхновени от него ще се надигнат други протести. Ще протестират войниците, че не са ги включили в снемането на отпечатъци от дупенцата. Ще протестират пенсионерите, че не им раздават джипове. Ще протестират шофьорите на джипове, че не ги пенсионират. Ще протестират депутатите, ще протестират учителите, ще протестират лекарите, ще протестират министрите, ще протестират циганите, ще протестират музикантите, ще протестират счетоводителите. Ще протестира дори президентът Първанов, задето още не е влязъл в учебниците по история, но ще му пуснат 21 топовни салюта и ще се успокои. Няма да протестира само Н. Пр. Др. Сергей Станишев, защото е над тези неща.

Ето така възнамерявам да оправя тая държава.

 



Тагове:   политика,


Гласувай:
0



1. leftismer - хаха
13.02.2007 15:10
УСПЕХ в щипането!!!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: sulla
Категория: Забавление
Прочетен: 2796211
Постинги: 423
Коментари: 2625
Гласове: 7717