Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.02.2010 14:24 - Когато земетресение удари, как ехото заглъхва
Автор: sulla Категория: Забавление   
Прочетен: 3450 Коментари: 5 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Отдавна казвам, че масовата благотворителност се организира от един особен вид лешояди, които само чакат някъде да се случи някакво нещастие или пък да разберат, че някъде има хора, които с тъжните си съдби биха могли да предизвикат у публиката съчувствие в достатъчни размери, и се хвърлят да организират кампании за изпращане на SMS-и, от които в крайна сметка стават по-богати. Ако видят лъв да разкъсва пигмей, нетърпеливо ще изчакат действието да свърши, след което ще наемат известни певци, които със сълзи на очите да пеят песни, така че който ги слуша да изпраща SMS-и за семейството на изядени пигмей.

Без много коментар ще публикувам писмото до мен, а после и статията на една блогърка от Пловдив. Ето какво ми написа днес г-жа Марина Данова: ......

Целият текст тук.



Тагове:   bTV,   Мтел,


Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. borsi - Гнусняци. Нямама друга дума за тия.
04.02.2010 14:41
Гнусняци. Нямама друга дума за тия.
цитирай
2. gothic - Слабо казано....мършояди!!!
04.02.2010 14:48
Слабо казано....мършояди!!!
цитирай
3. benra - сутринта
04.02.2010 14:56
прочетох и не се учудих...Мнението ми за тези кампании не е никак ласкаво
цитирай
4. novitejivotni - Докарайте
05.02.2010 06:52
хаитянчетата в България и ги разселете по пустеещите села.
Бабите и дядовците ще бъдат щастливи, хаитянчетата
двойно повече !
Всичко друго е вятър и мъгла.
SMS - и ? Това е като "развален телефон"...
От едната страна ти казваш - Вземи тези пари и ги дай на страдащите, а от другата страна чуват - Вземи тези пари, твои са, купи си "Порше", МОЛЯ ТЕ...
Тъжно е, защото има хора, които НАИСТИНА искат да помогнат, а не го правят само за да спят спокойно.
Но не знаят как. И ползват нещо измислено от други хора, за други цели, нямащи нищо общо с децата в Хаити.
Мога само да съм тъжен и да съчувствам, но SMS няма да пратя.
цитирай
5. charlie - ДОКЛАД
05.02.2010 15:23
Искам да докладвам какво се случва с моята жалба до този момент.
1. 24 часа след като я подадох по имейл на КЗЗП и се скъсах да звъня на деловодството на КЗЗП и все ми казваха да се обадя по-късно, най-после ми беше казано, че жалбата ми е входирана. Случаят бил прекалено сложен и правистите им трябвало да го разгледат. Не знам дали ще се свържат с мен, но поне веднъж седмично ще ги търся за да разбера докъде са стигнали по моя случай и какви доказателства трябва да предоставя!
2. Паралелно с това пратих проблема си по формата за сигнали на сайта на Нова телевизия, но не знам дали успешно, защото всичко потъна с нетипично за медиите мълчание. Явно конкурентните медии се подкрепят съвсем неконкурентно в подобни моменти. Вижте какво коментира анонимен 49 - Прокурор Бъдев на 04.02 21:12 в моя блог.
“Сутринта в Нова се обади зрител /ка/ като искаше да изрази възмущение от проведената кампания и Лора отговори, че не е удобно като конкурентна ТВ. Вероятно е ставало въпрос за описаната магария.Случаят Горсов, сега тук….”

3. Опитах да пратя факс неколкократно на Господари на Ефира, но ми беше обяснено, че имат проблеми с факса и се наложи да пращам жалбата си по имейл. Пратих имейл на gospodari@gospodari.com, в който прикачих сканираната си жалба до КЗЗП, но вече трети ден нямам отговор и от тях. Явно се страхуват да коментират -нали са част от БТВ, вероятно си пазят хляба. Ето съдържанието на имейла:
Уважаемо предаване,
Приложено Ви изпращам своя сигнал, който днес подадох в комисията за защита на потребителите. Честно казано не очаквам да обърнете сериозно внимание на това, тъй като Вие сте част от БТВ, но в мрежата може да намерите доста оплаквания на други като мен, което означава, че от почти 1 млн събрани средства за децата на Хаити, голяма част са събрани на гърба на подведения потребител на базата на нелоялна търговска практика.
Ще търся правата си докрай с или без вас!

От цялото това ходене по мъките, което тепърва започва, единствено г-н Стамболов откликна веднага! Г-н Стамболов, изказвам Ви своята искрена благодарност! Ще ви държа в течение за всичко, което се случва в търсенето на истината!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: sulla
Категория: Забавление
Прочетен: 2795420
Постинги: 423
Коментари: 2625
Гласове: 7717