Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.05.2010 19:54 - Кралят на продажбите
Автор: sulla Категория: Забавление   
Прочетен: 3006 Коментари: 3 Гласове:
1

Последна промяна: 28.05.2010 20:21


imageТака и не успя Кралят на продажбите да ми продаде билет за своя седем-часов семинар в НДК, макар че полага усилия да го направи от два месеца – усилия, вследствие от които аз така и не успях да запомня как се казва Кралят. Всъщност Кралят на продажбите е някой си Джефри Гитомър – знам, защото днес, на връщане от разходка с кучето, специално издирих рекламата му на една тараба на Витошка и Патриарха и до вкъщи, тоест до Петте кьошета, си повтарях името му, за да успея да го запомня. Не успя Кралят на продажбите да ми продаде билет, макар че аз много лесно купувам всякакви боклуци – домът ми е пълен с всевъзможни глупости, които съм купил преди години, но още даже не съм разопаковал. В интерес на истината и за да не се комплексира съвсем Кралят, ще призная, че билет за Зала 1 на НДК не успя да ми продаде и някакъв гуру, който наскоро събираше там хора, за да ги увери (срещу заплащане, разбира се), че е достатъчно само да пожелаят нещо и то ще се сбъдне. Умът им ще конструира нещо като матрица, която ще се проектира в познатата ни действителност. Примерно: лягаш си вечерта и много силно започваш да желаеш Ламборгини. На сутринта отваряш очи, ключовете са на нощното ти шкафче, а ламборгинито те чака долу.

Целият текст - от източника:

Източник: http://sulla.bg/2010/05/28/1440.html



Гласувай:
1



1. despinida - Хах, добре, че прочетох поста ти, за да се успокоя, че
28.05.2010 20:08
не съм се смахнала, щом никоя лъскава, кичозна, просташка или агресивна реклама, не е в състояние да ме разчувства дотолкова, че да набера на секундата посочения номер и до десет минути, да ми бъде доставено това или оново...и то на толкова изгодна цена, че как да не си поръчам две бройки, от рекламираните "чудеса", а в допълнение и то безплатно - да получа калъф и инструкция за употреба....:))))
Поздрави за това, че си сверих компаса по теб!!!
цитирай
2. анонимен - Ставаме трима!
28.05.2010 21:18
Отдавна имам изработен рефлекс - почнат ли нещо много да ми го рекламират, автоматично се дистанцирам от него. Що се отнася до разните чудодейни теории, диети и пособия, убедена съм, че са полезни само за създателите си. Разбира се, ако има наивници да им плащат. Какво пък, всеки има право да се остави да бъде излъган!
цитирай
3. milionche - Според мен няма лошо
16.06.2010 10:09
в рекламата на споменатия семинар. Но той не беше за масова публика и насочването към нея беше грешка. Това дразни според мен специалистите в областта. Освен това напоследък"бликат" подобни предложения, а няма конкурентни цени за участие в тях....Поздрав!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: sulla
Категория: Забавление
Прочетен: 2788850
Постинги: 423
Коментари: 2625
Гласове: 7717