Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.10.2010 15:36 - Препишете поне от Камерън, г-н министър-председател!
Автор: sulla Категория: Забавление   
Прочетен: 2507 Коментари: 1 Гласове:
5

Последна промяна: 26.10.2010 23:53

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

image


Не преписахте от мен, когато Ви предлагах, сега препишете поне от английския премиер Дейвид Камерън. В понеделник той изнесе реч пред британския бизнес и в нея очерта управленската си стратегия за развитие на кралството през следващите години. За разлика от моето предложение за преписване, което, признавам, си пада малко либертарианско, Камерън представя образец на консервативна философия и политика (иначе казано – дясна, г-н министър-председател).

Целият текст ТУК.




Гласувай:
5



1. анонимен - Просто скучаех
27.10.2010 00:46
Приятелю прочети едно мнение,което ти гарантирам,че е с позитивен адрес към теб! Трудно ми е да повярвам ,че този,който консултиращ ще се възпозва от твоя нарцистичен интелект.Защо ли? Ами първо ,освен публикувани прокламации тип Костов или повторените от м.димитров "умесни" критики относно справяне с кризата не виждам нещо креативно.Включително и срещата на Камерън с някои английски "организации на работодателите" са в същия дух.
Хайде сега потърси в гугъла определението на Кейнс за икономиката като наука и съм сигурен,че ще смениш партитурата.Продължи да търсиш "Тачъризъм" и ще се намразиш.За каква държавна намеса в икономиката говори Камерън,може би за тази,която следващия консерватор ще раздържави?Или за какви иновации става дума--за тези дето ги пророкува Кубрат Томов при срещи от трети вид?При този икономически мор смяташ ли,че някой ще крий чертежи в чекмеджето?
Не се взимай на сериозно и ако някой ти плаща благодари единствено на глупостта му.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: sulla
Категория: Забавление
Прочетен: 2797108
Постинги: 423
Коментари: 2625
Гласове: 7717