Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.12.2011 10:54 - Един честен human-bot
Автор: sulla Категория: Забавление   
Прочетен: 2220 Коментари: 0 Гласове:
0



imageХюман-ботовете, за който не знае, са едни сравнително нови професионалисти в Интернет, които препускат от форум във форум и от блог в блог, за да споделят десетки и стотици пъти едни и същи изказвания, чрез което искат да участват във формирането на общественото мнение с една или друга цел. От известно време и SULLA.BG е попаднал в полезрението на такива професионалисти. Ето последната акция от човек, представящ се като delusion (IP: 195.195.156.51):




ИВАН ЙОРДАНОВ КОСТОВ…




…абе гледам някой искат да дават власта на Станишев, Любен Дилов, Пламен Орешарски.. аре бе вие сериозно ли бе? Сериозно ли не ви писна да сте senza nobilita – http://tonygospodinov.com/?p=1123


айде дайте го по-сериозно направо на бай тошо ако искате пак..


ейй мръсни комуняги бе извратиха народа…




…борка ти много си се объркал бе завалията.. само като видя Миглена Кунева..и мога да приканя да живеят другарката Пръмова – Кунева ай моля ти са..


Костов е най-добрият политик, който България е имала и ще има. Костов е голям, а комунягите и до ден днешен, като чуят името му се насират…




…Е аз с факти говоря тия препратки към библията ми се струват някак логични, щото един вид ти като гласуваш за някой апропо той ти е кумир за политика и за тва си даваш гласа.


А ако някой мисли, че в България съществува по-добър политик от Иван Костов да заповяда да ми обясни, щот’ ази съм непросветен




…офф не си виновен ти от други свят съм аз.. яворов го е казал още. аре стига глупости, сляп да си ще видиш ,че такава кампания против политик, която продължава и до ден днешен не е имало никогиш никъде. Пък за комунягите..да си пеят не ми пречат. Тя битката отдавна е спечелана и на думи и на дела. Венсеремос! Ще победим, честна пионерска !




(Сега забележете промяната в стила – б.м.) Колкото до правителството 1997-2001, ще цитирам следното; когато Иван Костов стана министър-председател на Република България завари:


1. Месечна инфлация 300%.


2. Обезценена национална валута 3000 лева = 1 долар


3. Валутен резерв на страната около 200 милиона долара, като при ниво 1,2 милиарда долара, Луканов обяви спиране на плащанията по външния дълг защото резерва е паднал „… под нивото на възможния минимум“.


4. Растяща безработица, достигаща да 16 % официално и над 25% реално заради неработещите, но нефалирани предприятия.


5. Средна работна заплата 35 000 лв.=12 долара.


6. Средна пенсия 18000 лв = 6 долара.


7. Тотална изолация чрез Шенгенския списък заради високата корупция и престъпност в България по това време.


8. Прекъснати връзки със светоните финансови институции – МВФ и СБ.


9. Дългове към външни кредитори – над 13 милиарда долара.


10. Пълен блокаж на държавата и разгул на „бригадирското движение “ на мутрите. Който не плащаше рекет, нямаше право на бизнес. От рекета бяха „освободени“ само назначените от БКП/БСП“ бизнесмени“.


2.Какво остави след себе си Иван Костов? Ето какво:


1. Месечна инфлация 0,2 % – годишна 3%.


2. Национална валута – 2 лева = 1 долар.


3. Валутен резерв – 3,7 милиарда долара


4. Ниво на безработица под 15% с тенденция към ускорено спадане, което стана през следващите години.


5. Средна заплта 250 лв = 125 долара.


6. Средна пинсия 130 лв = 65 долара.


7. Премахване на Шенгенската изилация и свободно пътуване из Европа.


8. Възстановени връзки със световните финансови институции – МВФ и СБ, както и с Европейската банка. В резултат нарастнало доверие на външния свят към България и рязко увеличаване на външните инвестиции.


9. Външен дълг на България- намален до 9,5 милиарда долара.


10. Прогонване на мутрите от живота на народа и държавата. Започва възстановяване на държавността и повишаване на обществената дисциплина.


Започна да има ред.


Така че е добре да си спомните всичко това, да си дадете сметка, кой нямаше интерес от такова развитие на държавата и затова започна да ви пълни главите с измислените „престъпления по време на управлението на ОДС“…




…оп не беше за тоя блог ама да.. на много полета се боря за Костов ейй..




Да, на стотното (Ctrl+V) ръката може да трепне, ръката може да сбърка. Но не това е учудващото. За мен учудващото е че толкова голям, влиятелен и значим политик като Иван Костов прибягва до подобни услуги в Интернет, за да гради имидж и да формира обществено мнение. Искрено ми се иска да вярвам, че тази акция се прави без негово знание, защото ефектът от нея със сигурност е обратен. Костов е оставил достатъчно следи в българската история и политика. Създал е мнение за себе си и не се нуждае от анонимна подкрепа по форуми и блогове и от уж спонтанно народно преклонение. Освен това мисля, че Картаген трябва да бъде разрушен.




image


Tweet



Източник: http://sulla.bg/2011/11/21/2484.html


Тагове:   един,   честен,   human-bot,


Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: sulla
Категория: Забавление
Прочетен: 2788794
Постинги: 423
Коментари: 2625
Гласове: 7717